Lijsttrekkers uit Rheden spelen dialoogspel Minimaatschappij

Dialoogspel Minimaatschappij. Foto: Bibliotheek Veluwezoom

– In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert Bibliotheek Dieren zaterdag (12 maart) van 14.00 tot 16.00 uur een politieke spelmiddag. De lijsttrekkers van alle politieke partijen uit Rheden gaan samen met de burgers het dialoogspel Minimaatschappij spelen.

Welke lijsttrekker past bij jouw ideale samenleving?

Grote thema’s zoals klimaat, veiligheid en gezondheidszorg staan bijvoorbeeld op de agenda. Maar op welke partij moeten we dan stemmen? Waar staan de lijsttrekkers in Rheden voor?

In Bibliotheek Dieren kan iedereen 12 maart kennismaken met de lijsttrekkers van Rheden. Wat zijn hun standpunten? En welke partij past het beste bij ons? Samen met de lijsttrekkers spelen de bezoekers het dialoogspel Minimaatschappij. Het spel geeft meer inzicht in standpunten van de partijen.

Meedoen?

Meedoen aan het deze interactieve middag rond de gemeenteraadsverkiezingen is gratis. Aanmelden kan via Bibliotheekveluwezoom.nl.