Luister maandag en dinsdag naar de verkiezingsdebatten op de radio

Debat Studio Rheden. Foto: Martin Slijper

– Studio Rheden, de lokale omroep van Rheden en Rozendaal, organiseerde afgelopen dinsdag maar liefst twee verkiezingsdebatten in een enorme grote bus. Deze speciale bus stond geparkeerd in Dieren naast de bibliotheek waar de twee debatten werden gehouden. Deze debatten worden nu ook op de radio uitgezonden..

Komende maandag debatteren de politieke partijen uit Rheden tussen 19.00 en 20.00 uur. Aan het woord komen dan VVD, PVDA, Volkspartij Politiek Rheden, CDA, GPR Burgerbelangen, D66, ChristenUnie en Groenlinks.

En dinsdag gaan Rozendaal ’74, BGR en Pak Rozendaal in debat tussen 19.00 en 20.00 uur.

Dus luister komende maandag en dinsdag vanaf 19.00 uur naar Studio Rheden. Kijk hier voor de mogelijkheden.