Noodhulpbureau Sun Rheden helpt vrijwilligers met financiële informatie

Subsidie Foto: Pixabay

– Het noodhulpbureau Sun Rheden bestaat al sinds de zomer van 2017. Sinds die tijd helpt Sun Rheden inwoners uit de gemeente die in acute financiële nood zitten. De NIO kerngroep ondersteunt dit en organiseert daarom een themabijeenkomst voor vrijwilligers die daar meer over willen weten.

Tijdens deze bijeenkomst brengt iemand van Sun (Stichting Urgente Noden Rheden e.o.) vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden op de hoogte wat Sun kan betekenen voor inwoners uit de gemeente die in nare financiële situaties zitten wanneer andere loketten gesloten blijven.

Deze middag vindt plaats in partycentrum Ons Huis in Rheden op donderdagmiddag 17 maart. Kijk voor meer informatie op Sun Rheden.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden