Vier inbrekers vinden niks

Wie zijn deze inbrekers?. Foto: politie/Bureau GLD

– De politie zoekt naar vier mannen die probeerden in te breken bij een bedrijf in Velp aan de Florijnweg. Dit was op dinsdag 25 januari, vlak nadat de laatste medewerker was vertrokken. Dat was rond 20.00 uur.

De vier mannen zoeken op de bovenverdieping, maar vinden blijkbaar niets. Met lege handen gaan ze weer weg, ze zijn een minuut of vijf binnen geweest.

De politie vindt het opvallend dat een van de inbrekers na binnenkomst meteen naar de deur van de bedrijfshal loopt en die op slot draait.

“Dat moet je maar net weten. Het is dan ook goed mogelijk dat diegene dus kennis van het pand of van het bedrijf heeft. Ze hebben boven geprobeerd om een kantoorruimte open te maken. Dat is uiteindelijk niet gelukt en er is dus ook niets weg”, zegt een woordvoerder van de politie.

De tekst gaat onder de video verder.

De politie hoopt op informatie over de auto waarmee de verdachten naar het bedrijf komen en waarmee ze ook weer vertrekken. Het gaat om een witte auto.

Kun je de politie helpen deze zaak op te lossen? Bel dan de gratis tiplijn van de politie op 0800-6070. Wil je niet zeggen wie je bent, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld het zaaknummer 2022039648.

Liever online een formulier invullen? Ga dan naar deze pagina op politie.nl.