Getuigen inbraak / diefstal woningen gezocht, drie mannen aangehouden

Politie. Foto: Studio Rheden

– De politie heeft vrijdagavond omstreeks 18:45 uur drie verdachten in Velp aangehouden. De drie mannen worden verdacht van inbraak in een woning aan de Zuider Parallelweg te Velp. Met behulp van omstanders werden de verdachten op de Annastraat en Kerkallee te Velp aangehouden.

Na onderzoek bleek dat de verdachten ook betrokken waren bij een diefstal uit een woning aan de Kievitstraat te Velp. Deze diefstal zou omstreeks 17:00 uur hebben plaatsgevonden. Ook zouden er toen verschillende verdachten aan voertuigen gevoeld hebben.

De politie is op zoek naar getuigen en/of beelden van beide incidenten. Informatie kunt u via 0900-8844 delen. Blijft u liever anoniem, dan kunt u 0800-7000 bellen.