Ernstig ongeluk op kruising President Kennedylaan – Waterstraat Velp

Ongeluk President Kennedylaan - Waterstraat. Foto: Martin Slijper

– Twee auto’s zijn maandagmorgen even voor 9 uur met elkaar in botsing gekomen. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de President Kennedylaan en de Waterstraat in Velp vlak bij het tijdelijke gemeentehuis van Rheden en Ziekenhuis Velp.

De hulpdiensten pakten groot uit op de melding van het ongeval. Politie, ziekenwagen en drie brandweerwagens waren aanwezig om hulp te bieden. Eén van de twee auto’s was total loss en werd afgevoerd door een bergingsbedrijf. De tweede auto had ook flinke schade, maar kon verder rijden.

Ongeluk President Kennedylaan – Waterstraat – Foto: Martin Slijper

Bij het ongeluk raakt een oudere vrouw licht gewond. Ze werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. Volgens de politie heeft de veroorzaker vermoedelijk een black-out gekregen.

Ongeluk President Kennedylaan – Waterstraat – Foto: Martin Slijper
Ongeluk President Kennedylaan – Waterstraat – Foto: Martin Slijper