Sportbedrijf Rheden wordt Sport in Rheden

Nieuw logo Sportbedrijf Rheden. Foto: Gemeente Rheden

– ‘Sportbedrijf Rheden’ krijgt een nieuwe naam. De nieuwe naam ‘Sport in Rheden’ sluit veel beter aan bij waar het sportbedrijf voor staat. ’Sport in Rheden’ staat volgens de gemeente voor sportstimulering en deze actieve naam past daardoor veel beter.

De nieuwe naam ‘Sport in Rheden’ past beter in de strategie om sporten te stimuleren. Bovendien was de naam Sportbedrijf Rheden verwarrend omdat het eigenlijk geen bedrijf is, maar een onderdeel van de gemeente Rheden.

www.sportinrheden.nl

Op 24 maart krijgt het ook een nieuwe website. Hierdoor wil de gemeente het voor inwoners makkelijker maken om te bewegen of te sporten in de hele gemeente. Iedere inwoner uit Rheden moet kunnen sporten. Een beperking, oud, jong of weinig geld hoeft geen belemmering te zijn. Sport in Rheden heeft een groot aanbod voor iedereen.

Oud logo Sportbedrijf Rheden – Foto: Gemeente Rheden