De kermis in Velp komt er weer aan

Botsauto's in Velp. Foto: RTV Nunspeet

– Na ruim twee jaar zijn de coronamaatregelen bijna verdwenen. Dat betekent dat er ook weer ruimte is voor een kermis. Dus van donderdag 31 maart tot en met zondag 03 april staan er weer diverse attracties opgesteld aan de Vlashofstraat achter de Albert Hein in Velp.

Er is van alles te doen voor alle leeftijden, vanaf de allerkleinsten tot volwassenen. Denk daarbij aan de bekende draaimolen, de suikerspinkraam en de botsauto’s. Natuurlijk staan er ook de traditionele kermisspellen, zoals de grijpkranen, muntenschuivers, eendjes vissen en touwtje trekken.

Bij de Albert Hein staan inmiddels borden dat de parkeerplaats vanaf woensdag 17 uur is afgesloten zodat de kermis kan worden opgebouwd.

Parkeerplaats AH Velp – Foto: Martin Slijper

Rheden en Dieren

In Rheden komt dit jaar ook weer in kermis. Die vindt plaats van vrijdag 08 juli tot en met zondag 10 juli. Of er dit jaar ook nog een kermis in Dieren komt is nog niet bekend.