Fiets onder bestelbus, vrouw gewond

Fiets onder bestelbus

– Een oudere vrouw is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding naast het spoor op de President Kennedylaan. Rond 14.30 uur kwam de vrouw op haar fiets in aanrijding met een bestelbus met aanhanger. Door de aanrijding kwam de fiets klem onder de bestelbus te zitten..

De vrouw viel hard met haar hoofd op de grond wat zorgde voor een flinke wond. Ambulance personeel heeft haar in een soort cocon gepakt en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van de verwondingen is niks bekend.

Diverse omstanders verleende eerste hulp en hand en span diensten zoals verkeer regelen. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder van de bestelbus was erg geschrokken en ontdaan door het ongeval.

Fiets onder bestelbus, vrouw gewond – Foto: Persbureau Heitink