Rheden start met nieuwe ronde waardecheques Ik buurt mee!

Ik buurt mee. Foto: Studio Rheden

– Bij alle huishoudens van de gemeente Rheden valt op vrijdag 15 april voor de vijfde keer de ‘Ik buurt mee!’ waardecheque van 7,50 euro op de mat. Ook deze ronde hoopt gemeente Rheden weer op veel en vooral mooie initiatieven die Rhedense buurten en wijken nog beter, leuker en mooier maken.

Omdat alle coronamaatregelen zijn opgeheven, kunnen er ook weer fysieke activiteiten en ontmoetingen plaatsvinden.

De nieuwe ronde loopt van 15 april tot en met 28 mei 2022. In deze zes weken kunnen inwoners de waardecheque direct doneren of activeren. Als de waardecheque is geactiveerd, blijft deze ook na 28 mei geldig om aan een buurtinitiatief naar keuze te doneren. Wie zelf een initiatief wil starten kan zich aanmelden bij www.ikbuurtmee.nl.