Flemming, Kraantje Pappie en Snollebollekes op Dancefestival Dreamfields

Dreamfields. Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

– Dancefestival Dreamfields gaat na twee jaar weer door. Het muziekfestijn rond recreatieplas Rhederlaag bij Lathum is dit jaar op zaterdag 9 juli. Het festival wordt elk jaar door veel inwoners van Rheden bezocht. De organisatie heeft inmiddels ook de eerste artiesten bekendgemaakt.

In de line-up staan onder andere Flemming, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, Ch!pz, Lucas & Steve, Snelle en de Snollebollekes. Matrix verwacht dit jaar op het feestterrein rond de recreatieplas tussen Lathum en Giesbeek weer 30.000 mensen.

De goedkoopste kaarten van Dreamfields kosten dit jaar volgens evenementenorganisatie Matrixx 54,70 euro per stuk.

Er waren twee jaar geleden al 20.000 kaarten verkocht in de voorverkoop. Maar corona zorgde ervoor dat het niet door ging. Wie al een ticket heeft gekocht in de voorverkoop kan dit gewoon gebruiken. Dit blijft ook geldig bij de de jubileumeditie dit jaar, het wordt dan de tiende editie. Geld terugvragen is ook nog steeds mogelijk.