Wat vinden inwoners van de sociale voorzieningen in Rheden?

Tijdelijk gemeentehuis President Kennedylaan

– De gemeente Rheden gaat weer iets onderzoeken. Deze keer wil de gemeente weten wat inwoners vinden van de hulp en ondersteuning voor bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, buurtwerk en meedoen in de buurt of wijk: de sociale basis.

Dit is de basis waarop mensen met elkaar samenleven. Het gaat om allerlei verbanden tussen inwoners, vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en de gemeente. Daarom is er een onderzoek gestart onder de leden van het inwonerpanel ‘Rheden Spreekt’ van de gemeente Rheden.

Met deze oproep wil de gemeente nog meer mensen bereiken. Dus ook inwoners die (nog) niet meedoen aan het panel kunnen hun mening geven op de website van het onderzoeksbureau. Dit kan tot en met 8 mei.

Leden van het panel ‘Rheden Spreekt’ ontvangen al een email over het onderzoek.