Inzamelingsactie voor eigenaren failliete The Hunting Lodge uit Rozendaal

The Hunting Lodge. Foto: Still YouTube

– Bert en Diana Stomphorst van restaurant The Hunting Lodge in Rozendaal hebben na ruim zeven jaar in november 2020 moeten besluiten om faillissement aan te vragen. Vrienden zijn daarom een inzamelingsactie voor Bert en Diana gestart die meteen hard loopt.

De tweede coronagolf overleefde Bert en Diana Stomphorst helaas niet. Liefst 32 werknemers zijn hun baan verloren 1.5 jaar geleden verloren. Na hun faillissement hebben ze een deal met de schuldeisers kunnen maken. Nu staat er nog een schuld open van 58.000 euro.

Vrienden hebben voor Bert en Diana een GoFundMe-inzamelingsactie gestart. Na slecht 1 dag is door de inzamelingsactie al bijna 4000 euro opgehaald.

Bekijk hier een oud filmpje uit het verleden