Dierense Oranje Stichting baalt van kermis in Dieren

Kermis Dieren. Foto: Martin Slijper

– Studio Rheden meldde eerder deze week dan veel inwoners niet blij zijn met de kermis in Dieren. Er zijn weinig leuke attracties en er zijn al diverse ongeregeldheden geweest rondom de kermis. Nu laat de Dierense Oranje Stichting zelf ook weten niet blij te zijn.

De Dierense Oranje Stichting heeft zelf ook veel berichten van Dierenaren ontvangen over de tegenvallende kermis dit jaar op het Ericaplein.

Zie ook: Dierenaren niet blij met kermis op Ericaplein

De stichting baalt hiervan: “Hoe het allemaal precies is gelopen zullen wij jullie besparen. Maar het komt er in het kort op neer dat wij de organisatie van het kermisgedeelte over laten aan een externe partij. Deze partij had ons een top kermis beloofd waar prachtige attracties zouden komen. Helaas is dit niet gebeurd. Op dit moment kunnen wij er helaas niks meer aan veranderen.”

Het bestuur van de Dierense Oranje Stichting heeft inmiddels beloofd om volgend jaar ‘de beste kermis in jaren te bieden.