Ondernemers presenteren zich aan de inwoners van Rheden-De Steeg

Ons Huis Rheden. Foto: Google

– Ondernemers uit Rheden organiseren dinsdag (10 mei) in Partycentrum “Ons Huis” een ondernemersmarkt. De markt vooral bedoeld voor de inwoners om nader kennis te maken met de ondernemers uit Rheden en De Steeg, het werkgebied van de “ORDS”.

“Na het succes in 2019 werd het weer tijd om deze ontmoeting te organiseren”, volgens Heleen Enklaar van Ondernemersvereniging Rheden-De Steeg, kortweg ORDS genoemd.

“De corona perikelen hebben ook hier roet in het eten gegooid, de markt stond al eerder gepland maar moest telkens worden uitgesteld vanwege de beperkende maatregelen. Het wordt een markt waar volop de gelegenheid is voor de ondernemers om van elkaar te zien wat zij te bieden hebben.”

Vele categorieën zijn vertegenwoordigd; van horeca tot wellness, van fotografie tot schoenmaker, van landwinkel tot bloemist, van Dorpskerk tot sierraden. De markt waar vele ondernemers zich presenteren is dinsdagavond geopend van 18.30 tot 21.30 uur.