Laag-Soeren viert het Oranjefeest

Laag-Soeren. Foto: Google Maps

– Het Oranjefeest 2022 in Laag-Soeren gaat dit jaar door. Vrijdag (13 mei) start het Oranjefeest met een kermis op de Rozesteinweg en in de avond met ringsteken gevolgd door feest in de tent op het terrein naast de ijsbaan.

Daar zal vanaf 20 uur zal allround DJ Roan draaien, zo meldt de stichting op social media.

Zaterdag (14 mei) gaat het feest verder. Om 11.00 uur is de opening bij de muziektent door wethouder Marc Budel waarna de traditionele optocht door het dorp zal trekken. Deze bestaat uit karren gemaakt door inwoners van Laag-Soeren.

Zaterdagmiddag zijn er verschillende activiteiten door Oranjestichting Laag-Soeren. Om 13.30 uur mogen volwassenen vogelschieten en vogeltjes knuppelen en vanaf 15 uur start voor de jeugd ’Soeren’s Got Talent’.

Na de prijsuitreiking om 20:00 uur gaat het feest verder. Dan zal de band Meerniet Nederpopband een deuntje spelen.