Verkeerschaos in Velp door autobrand

De brandweer is druk aan het blussen. Foto: Persbureau Heitink

– Het was druk op de wegen in Velp door een brandende auto op de N785. Deze weg werd afgesloten, maar juist die weg vormde een omleidingsweg vanwege de werkzaamheden op knooppunt Velperbroek. Daardoor werd het chaotisch op de weg.

Het is niet precies duidelijk hoe de autobrand ontstaan is. Een correspondent ter plaatse meldt dat de auto op een ander voertuig is gebotst. De bestuurders kwamen met de schrik vrij, maar de auto moet als verloren beschouwd worden. Vanwege bluswerkzaamheden hadden hulpdiensten de weg volledig afgesloten. Ooggetuigen spraken van een grote verkeerschaos.

Op de onderstaande foto is te zien dat er al lange files zijn op de Zutphensestraatweg. Dat komt mede door de werkzaamheden die in het weekend gedaan werden.

De werkzaamheden aan knooppunt Velperbroek zijn inmiddels afgerond.

Het is chaos op de wegen rondom Velp. – Foto: Persbureau Heitink

Zie ook: Knooppunt Velperbroek zit het complete weekend dicht