Hofman voorgedragen in gemeente Rheden

Paul Hofman. Foto: REGIO8

– Paul Hofman uit Drempt is voorgedragen als nieuwe wethouder in de gemeente Rheden. Op dit moment is hij nog wethouder in de gemeente Bronckhorst, waar zijn partij GroenLinks buiten de coalitieboot lijkt te vallen.

“Ik ben vereerd dat de gemeente Rheden mij voordraagt als kandidaat-wethouder met portefeuilles waarmee ik mij kan inzetten voor een duurzame leefomgeving, klimaat en cultuur”, meldt Hofman zelf op zijn Twitter-account. Vanaf 2018 is Hofman als wethouder actief in Bronckhorst. In zijn portefeuille had hij onder meer de energietransitie, grondstoffenbeleid en duurzaamheid en milieu.

In Bronckhorst kreeg Hofman geen kans om door te als wethouder, nu Gemeentebelangen Bronckhorst het formatieproces is ingegaan met CDA en PvdA. Dit ondanks tevredenheid over het functioneren van wethouder Hofman.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met de lokale omroep Ideaal