Stichting 4Noppes organiseert Benefietfestival

4Noppes. Foto: Studio Rheden

– Weggeefwinkel 4Noppes uit Dieren organiseert een benefietfestival. Tijdens het evenement zullen lokale (nieuwe) artiesten optreden. Er is een modeshow en er worden gepimpte spullen en andere curiosa uit de weggeefwinkel verkocht.

Er is een rad van Fortuin aanwezig en er is ruimte voor een hapje en een drankje. De hele dag wordt gepresenteerd door dj Robert Gijsberts.

Het benefietfestival is op 28 mei tegenover het grasveld van de weggeefwinkel aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren van 11 tot 23 uur.

De opbrengst van dit evenement komt ten goede van de (lage) vaste lasten van de weggeefwinkel die heel lastig te financieren blijken. Het evenement wordt bekostigd met Ikbuurtmee cheques van gemeente Rheden die door vele inwoners aan 4Noppes zijn gedoneerd.

Zie ook: Weggeefwinkel Dieren voor onbepaalde tijd dicht

Zie ook: Weggeefwinkel 4Noppes maakt een doorstart