Triatlon Experience voor kinderen en ambtenaren

Zwembad Rheden. Foto: Sport in Rheden

– ‘Sport in Rheden’ organiseert in de week van 20 t/m 24 juni de ‘Triatlon Experience’. De triatlon bestaat uit drie onderdelen: zwemmen, fietsen en wandelen. De triatlon wordt dit jaar georganiseerd voor het basis- en middelbaaronderwijs, en ambtenaren van de gemeente Rheden.

De triatlon voor scholieren wordt gecombineerd met een gezond foodtruckfestival. Deelnemers worden na de triatlon uitgenodigd om bij de verschillende foodtrucks gratis hapjes te proeven.

Triatlon

De triatlon bestaat uit 6 banen zwemmen, 4 km mountainbiken en 3 km hardlopen / obstakelparcours. Het middelbaaronderwijs moet iets harder trainen, want die triatlon bestaat uit 6 banenzwemmen + springkuil, 6 km mountainbiken en 3 km hardlopen/obstakelparcours. En tot slot is er op vrijdag 24 juni vanaf 10.00 uur een ambtenaren editie van de Triatlon Experience.