Studio Rheden vanaf dinsdag op een nieuw kanaal bij Ziggo

Studio Rheden TV. Foto: Martin Slijper

– Studio Rheden is vanaf dinsdag 14 juni via Ziggo op nieuwe frequenties te ontvangen. Studio Rheden TV verhuist op de mediabox van kanaal 36 naar kanaal 42. De radio verhuist van kanaal 916 naar kanaal 911.

Door de technische wijzigingen bij Ziggo is Studio Rheden vanaf die datum niet alleen in de gemeenten Rheden en Rozendaal te zien, maar ook in veel omliggende gemeenten zoals Arnhem, Doesburg, Brummen, Bronckhorst, Zevenaar, Duiven en Westervoort. Ook in de hele Achterhoek en een groot deel van de Veluwe zal Studio Rheden te zien en te horen zijn.

De wijzigingen worden automatisch doorgevoerd. Klanten van Ziggo kunnen dus vanaf 14 juni afstemmen op kanaal 42 en 911 voor televisie en radio van Studio Rheden. Wie zonder mediabox kijkt moet mogelijk opnieuw de frequenties instellen.

Wil je kijken of luisteren via een andere provider? Kijk dan op onze pagina met alle frequenties per provider. Daarnaast kun je kijken en luisteren via onze app.