Zaterdag spelen de Dierensche Boys tegen oud-Feyenoord

Dierensche Boys tegen Oud Feyenoord. Foto: Martin Slijper

– Het 100 jarig jubileumjaar van voetbalvereniging Dierensche Boys zou oorspronkelijk van april 2020 tot en met april 2021 duren. Maar Covid gooide roet in het water. Alle geplande activiteiten voor het 100 jarig jubileum van de club werden tot nader order uitgesteld, zoals bijvoorbeeld de wedstrijd tegen oud-Feyenoord.

Maar komende zaterdag is het zover. Dan spelen de Dierensche Boys tegen Oud Feyenoord. De wedstijd begint om 19.30 uur op sportpark Het Nieuwland in Dieren. Er zullen vele bekende oud Feyenoord spelers meedoen. De club wilde niet zeggen welke spelers van Feyenoord komen.

Jubileumfeest

Op 17 september 2022 organiseert de voetbalclub uit Dieren een jubileumfeest waar twee bekende deejays optreden, dit zijn Barry Paf van 100%NL en Menno de Boer van Radio 538. Ook zijn er optredens van twee volkszangers: Stef Ekkel en Willem Barth..