Komende zaterdag start Dancefestival Dreamfields

Dreamfields. Foto: Matrixx

– Het muziekfestijn Dreamfields rond recreatieplas Rhederlaag bij Lathum gaat zaterdag 9 juli van start. Het festival, waar ook veel Rhedenaren heen gaan, heeft weer veel bekende artiesten geboekt.

Matrix verwacht dit jaar op het feestterrein rond de recreatieplas tussen Lathum en Giesbeek weer 30.000 mensen. De kaarten van Dreamfields zijn inmiddels uitverkocht. Er waren twee jaar geleden al 20.000 kaarten verkocht in de voorverkoop. Maar corona zorgde ervoor dat het niet door ging. De laatste kaarten bij deze jubileumeditie waren snel uitverkocht

Naast heel veel muziek, is er op Dreamfields dit jaar nog meer te beleven. Attracties als een reuzenrad en zweefmolen, een beachclub en veel foodtrucks zorgen ervoor dat bezoekers zich niet hoeven te vervelen.

Line-up en muziekgenres

Er zijn zes muziekgenres: House, EDM, Urban, Pop, Feest, Hard en vijf stage’s. Hieronder de volledige line-up:

Mainstage: FeestDJ Ruud, Flemming, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Maurice West, Mike Williams, Showtek, Snelle & De Lieve Jongens en 5$ Shake.

Urban Cross-Over: Afro Bros, Bizzey, Childsplay, Frenna, Johnny 500, Kevin, Kruzo, Poke, Team Rush Hour, The Partysquad, Tony Junior, Trobi en $hirak.

Party: Freddy Moreira, Stuk, Ch!pz, Vieze Jack, The Boy Next Door, Wilbert Pigmans, Buren van de Brandweer, Altijd Larstig & Rob Gasd’rop, De Lievelings DJ’s van je Zusje, Ziggy, Feestnation, DJ Jantje, Sjieke Bazen en Hek van de Dam.

House Beach: Billy the Kit, Chocolate Puma, De Hofnar, Deepend, DJ Licious, Flo Phielix & Jeff Smink, Loopers, Mia More, Mr Belt & Wezol, Sidney Samson en Host: MC Robbie Rise.

Hardstyle: Da Tweekaz, D-Block & S-te-Fan, Face The Rage, Wildstylez, Snollebollekes, Mental Theo & Zany – 10YRS Dreamfields Celebration, Phuture Noize – Statues, B-Front – Live, Digital Punk, Outsiders , Audiotricz, Aftershock – Live, Adrenalize, Galactixx en Host: MC Da Syndrome.

Raw Hardstyle: Bloodlust, Cryex & Scarra, D-Attack, Degos & Re-Done, Deluzion, E-Force, Killshot presents “Beastmode” – Live, Rooler & Malice, Ncrypta, Neroz “Supercharged” – Live, Regain “Square One” – Live, Sickmode, The Purge presents Trippin’ – Live, Vertile en Host: MC Focus.

Dreamfields – Foto: Matrixx