Dreamfields blijft de komende vijf jaar in Rhederlaag (filmpje)

Dreamfields. Foto: Dreamfields

– Recreatiegebied Rhederlaag stond zaterdag helemaal in het teken van Dreamfields. Na twee jaar was het weer tijd voor feest. En omdat het zo goed gaat heeft de organisator voor vijf jaar bijgetekend. En daarnaast wordt het feest mogelijk ook weer uitgebreid naar twee dagen.

Organisator Matrixx wil Dreamfields graag weer twee dagen lang organiseren. Of dat in 2023 al gaat gebeuren is nog niet zeker. Het is wel duidelijk dat het dance- en muziekfestival de komende 5 jaar in Rhederlaag blijft. Dat heeft organisator Matrixx met Leisurelands afgesproken. Dreamfields wordt in 2023 in ieder geval georganiseerd op zaterdag 8 juli.

2022

Dit jaar hebben volgens de organisator tijdens de tiende editie 35.000 bezoekers feest gevierd op het festival op recreatiegebied Rhederlaag. Op het dance- en muziekfestival waren dit jaar optredens van onder andere Kris Kross Amsterdam, FeestDJRuud, Snollebollekes, Kevin en Kraantje Pappie.

Festivalgangers misten dit jaar wel de pendelbussen tussen het festivalterrein bij Lathum en station Arnhem Centraal omdat er te weinig buschauffeurs waren. Daarom waren er dit jaar extra stallingen voor de fietsen en er was extra parkeerruimte voor de auto’s gerealiseerd.