Bedrijven op bedrijventerrein De Beemd krijgen glasvezel

Industrieterrein De Beemd Velp. Foto: Martin Slijper

– Delta Netwerk is half mei gestart met een campagne op bedrijventerrein De Beemd in Velp. Bedrijven konden zich tot half juli inschrijven voor glasvezel. De campagne van Delta Netwerk is geslaagd, zo laat Delta weten. Minimaal 20% van de bedrijven heeft ja gezegd. Er zijn dus genoeg bedrijven die glasvezel willen hebben. Het aanleggen van glasvezel op De Beemd kan beginnen.

Maar voor het zover is moet er nog veel gebeuren. Eerst moeten de vergunningen worden aangevraagd. En de aannemer moet bekijken waar glasvezel moet komen. Wanneer de plannen klaar zijn kan de schop in de grond om de kabels te leggen.

De eerste bedrijven zullen pas na de zomer van 2023 gebruik kunnen maken van glasvezel. Dit staat los van de bedrijven die zelf glasvezel aanleggen bij hun bedrijf op De Beemd.

Zie ook: Onzekerheid bij bedrijven in Velp, kunnen ze glasvezel krijgen?

Zie ook: Inwoners Velp krijgen in 2023 definitief glasvezel

Zie ook: Velpenaren krijgen agressieve glasvezel verkopers aan de deur

Industrieterrein De Beemd Velp – Foto: Martin Slijper