‘Geen personeel, geen vis’, viswinkel bedreigd door sluiting

Op donderdagen moet de winkel al noodgedwongen sluiten. Foto: Omroep Gelderland

– Visgilde Dieren is wanhopig op zoek naar personeel, want anders moet de viswinkel aan de Wilhelminaweg sluiten. “We moeten op de donderdag al sluiten, omdat ik anders alleen sta en dat is niet haalbaar”, legt medewerker Angela van de viswinkel uit.

De viswinkel plaatste een oproep op Facebook, want het vinden van personeel is niet makkelijk. “Ik denk vooral dat mensen het misschien niet fris vinden, maar met verse vis is eigenlijk niks mis”, benadrukt Angela.

De klanten vinden het erg jammer dat zij hun vis straks misschien elders moeten halen. “Dan ben ik weer aangewezen op de markt en dat vind ik echt niet zo lekker”, stelt een vrouw. “Ik hoop dat het goedkomt, want anders zou het wel erg zonde zijn voor het dorp natuurlijk”, vult een man aan.