Vanaf maandag weer hutten bouwen in Rheden

Huttenbouwdorp. Foto: Rhevak

– Komende maandag start de huttenbouwweek in Rheden. Tijdens deze week kunnen kinderen tot en met 12 jaar met hun vrienden hutten bouwen met planken, spijkers en een hamer. Rhevak start dit jaar op maandag 22 augustus en eindigt op vrijdag 26 augustus.

De kinderen zijn dagelijks van 09.00 uur tot 16.00 uur welkom op Rhevak, en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 en ’s avonds tijdens de afsluiting. Kaartjes kosten 20,50 euro. Naast Rhevak wordt er ook een huttenbouwweek gehouden in Velp en Dieren.

Dieren

De huttenbouwweek in Dieren is dit jaar van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september. Inschrijven bij Madierodam kan via de website Madierodam.net. Kaartjes kosten 20,00 euro.

Velp

En de Bouwburg in Velp gaat na twee jaar toch weer door. Het huttenbouwdorp is dit jaar te vinden op het grasveld aan de Broekstraat in Velp. Dit is bij de voormalige zusterflat naast het ziekenhuis, tegenover de Ulenpas. BouwBurg 2022 is dit jaar van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september. Hier kost een kaartjes 36,00 euro.