Harderwijkerweg in Dieren gaat maandag op slot

Harderwijkerweg Dieren. Foto: Google Maps

– Komende maandag is het zo ver. Dan moet iedereen omrijden die de komende vijf maanden gebruik wil maken van de Harderwijkerweg. De riolering, de trottoirs en het asfalt worden vernieuwd vanaf de Imboslaan tot en met de Prinses Beatrixstraat.

Gemeente Rheden heeft aannemersbedrijf NTP opdracht gegeven om vanaf 22 augustus werkzaamheden uit te voeren aan de asfaltverharding, riolering en trottoirs over een stuk van 1.7 km.

Verder worden er maatregelen genomen om de weg aan te passen aan het huidige verkeer. Op een aantal plekken wordt een plateau aangelegd en worden kruisingen aangepast. Fietsstroken worden verbreed en op verschillende plekken komt meer groen. Het verkeer wordt onder andere omgeleid via de Imboslaan, de Kanaalweg en de Traverse.

App

Informatie over de renovatie van de Harderwijkerweg is ook te vinden in de app ‘onderhoud Harderwijkerweg’. Deze app is te downloaden in de App Store van Apple en Google.

Zie ook: Harderwijkerweg in Dieren moet op de schop

Harderwijkerweg Dieren – Foto: Studio Rheden