Atletiekvereniging AV Gelre start met wedstrijdvoorbereiding Posbankloop

Posbankloop Foto: Renee Tijdink / Posbankloop
Posbankloop Foto: Renee Tijdink / Posbankloop

– Dit jaar wordt de Posbankloop georganiseerd op zondag 25 september. Atletiekvereniging AV Gelre in Dieren wil deelnemers helpen goed voorbereid aan de start te verschijnen. Zaterdag 24 augustus om 8.30 uur is de kick-off op de atletiekbaan bij AV Gelre.

Op basis van ambitie en niveau ontvangt iedereen een passend trainingsschema. Met dit schema gaat iedereen onder professionele begeleiding intensief aan de slag. Het doel is met plezier, zonder blessures 15 km uitlopen. De trainingen van AV Gelre worden gegeven in het bos en op de atletiekbaan.

Tot aan de Posbankloop op 25 september traint iedereen elke zaterdag 8.30 uur in het bos. Op zondag start de atletiekvereniging om 8.30 uur een duurloop en maandagavond om 19.00 uur een herstelloop en woensdag 19.00 uur een intervaltraining op de atletiekbaan. Om deel te nemen aan deze training moet je minimaal 5 km kunnen hardlopen zonder pauzes. Aanmelden kan via www.hardlopen.nl.