Anton Pieck Festival komende weekend in Velp

Anton Pieck Festival. Foto: Margrot van der Horst

– Na vijf kerstevenementen (Dickens Festival Velp) in de Emmastraat in Velp leek het de organisatie tijd voor een zomer variant. Daarom wordt er dit jaar een ‘Ons Anton Pieck Festival’ georganiseerd op zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus.

‘Ons Anton Pieck Festival’ staat dan in het teken van sprookjes op een authentieke en nostalgische dorpsmarkt. Op het festival zijn ook veel kramen met oudhollandse lekkernijen te vinden. Het Anton Pieckfestival begint beide dagen om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Op het programma staan op zaterdag een draaiorgel, tin gieter, kaarsen maken, mosterd maken en wol spinnen. Op zondag staat op het programma een draaiorgel, tin gieter, vlasspinnen, midwinter hoorn en wol spinnen’.

Bij de aanvraag van de vergunning was een fout gemaakt. Zowel de datum en het tijdstip stond verkeerd vermeld in de APV. Dankzij Studio Rheden is dit op het laatste moment nog aangepast zodat het evenement Ons Anton Pieck Festival toch door kan gaan.

Anton Pieck Festival – Foto: Margrot van der Horst