Coop Rheden sluit de deuren

Coop. Foto: Martin Slijper

– Na de Coop in Dieren verdwijnt nu ook vestiging in Rheden. De Coöp gaat namelijk fuseren met supermarkt Plus. Beide bedrijven gaan verder onder de naam Plus. Daarmee wordt het meteen de derde servicesupermarkt van Nederland, na Albert Heijn en Jumbo.

Door de fusering gaat Coöp in Rheden verder onder de naam Plus. In hetzelfde pand van de servicesupermarkt zit ook een slijterij, PostNL, DA Drogist en The Readshop.

Door de naamsverandering zal de Coöp op 30 augustus om 13.00 uur de deuren in Rheden sluiten. Op dezelfde plek zal supermarkt Plus op 7 september om 09.00 uur de deuren weer openen. Er vallen in Rheden geen ontslagen, het personeel van Coop gaat verder bij Plus.

Korting

Op dinsdag 30 augustus zal de Coöp in Rheden de laatste artikelen uit de winkel verkopen met 50% korting met uitzondering op de alcoholische dranken. Artikelen die toch overblijven gaan naar de Voedselbank.

Coop – Foto: Martin Slijper

Zie ook: De Coöp verdwijnt in Dieren, maar er komt een Action voor terug (Update)