Camper van Velpenaren voor het tweede jaar getroffen door inbraak

Camper. Foto: Linda Jill

– Twee Velpenaren raakten vorig jaar tijdens een vakantie in Milaan hun camper kwijt. De camper van Linda Jill en haar vriend was gestolen. Dit jaar zit het weer niet mee. Ze zijn momenteel in Granada in Spanje. En deze keer werd hun rondreis onderbroken door een diefstal.

Ze kregen eerst motorpech met hun eigen camper. Maar met een leencamper konden ze gelukkig weer verder. Maar tijdens hun afwezigheid werd er deze keer ingebroken in de leencamper. De dieven hebben een ruitje ingetikt aan de zijkant van de camper.

En ‘weer bijna alles weg’, aldus Linda Jill tegen Studio Rheden. Volgens de eigenaar zijn alle spullen uit de camper gestolen. Zelfs het eten, kleding en alle medicijnen.

Linda Jill: “Er is ingebroken in onze camper in Malgrat de Mar. Hopelijk zijn er spullen gedumpt die ze niet wilden hebben, waaronder een boekje: een witte, harde kaft waarop met gouden letters ‘LOVE’ en een hartje staat. Op de eerste bladzijde staat de naam van mijn hondje, ‘Maan’. Het betreft een boekje met heel veel medische informatie. Zou iedereen in en om Malgrat hier alsjeblieft naar willen uitkijken, zodat het hopelijk bij me terugkomt?”

Zie ook: Camper van Velpenaren in Milaan gestolen: ‘Echt alles zit erin’

Zie ook: Honderden euro’s opgehaald om camper Velps stel op te knappen