Spankeren kijkt terug op een geslaagd dorpsfeest

Wilspamarkt . Foto: Theo van der Meer

– Spankeren stond in het laatste weekend van augustus weer in het teken van Wilspa. In het centrum van Spankeren had Supportersvereniging Wilhelmina (SVW) onder andere weer een leuke rommelmarkt georganiseerd.

Op de markt, die al sinds 1974 bestaat, en in 1982 de naam Wilspa kreeg (afkorting van Wilhelmina en Spankeren), kwamen weer duizenden mensen af.

Op de dorpsfeest op en rond de Dorpsweg en het Kerkplantsoen naast de dorpskerk waren diverse activiteiten te vinden zoals een klein circus en een zweefmolen. En muziekvereniging Wilhelmina-Spankeren verzorgde twee optredens op de markt. ‘s Avonds was er een optreden van de band Jetset.

Wilspa – Foto: Theo van der Meer
Wilspa – Foto: Theo van der Meer
Wilspa – Foto: Theo van der Meer
Wilspa – Foto: Theo van der Meer
Wilspa – Foto: Theo van der Meer
Wilspa – Foto: Theo van der Meer