Supermarkt Plus opent de deuren na 1 minuut gratis winkelen

Supermarkt Plus Rheden opent de deuren. Foto: Martin Slijper

– De nieuwe supermarkt Plus heeft woensdagmorgen de deuren geopend. En dat ging bij de Rhedenaren niet ongemerkt voorbij. De eerste 200 klanten maakten meteen kans op 1 minuut gratis winkelen. Mariska Steffen uit Rheden was de gelukkige. Ze mocht gratis winkelen.

Omdat 1 minuut snel voorbij is werd ze geholpen door het voltallige personeel. Hierdoor was het mogelijk om het winkelkarretje toch snel vol te krijgen.

Supermarkt Plus Rheden – Foto: Winnares Mariska Steffen wint 1 minuut gratis winkelen

Mariska Steffen mocht voor 339.69 euro aan boodschappen gratis mee naar huis nemen.

Winnares Mariska Steffen wint 1 minuut gratis winkelen – Foto: Martin Slijper

Daarna volgde de officiële opening. Deze werd verricht door Danny Burgers, manager van de nieuwe supermarkt Plus.

Hij werd bijgestaan door Ria Rexwinkel, ze werkt komende zaterdag alweer 21 jaar in deze supermarkt die tot twee weken geleden Coöp heette. Na de opening kregen de eerste 200 klanten ook meteen een gratis taart mee.

Supermarkt Plus Rheden – Foto: Martin Slijper

Voedselbank

Een week geleden sloot de Coöp de deuren. De klanten konden de laatste artikelen uit de winkel met 50% korting kopen. Artikelen die toch overbleven gingen naar de Voedselbank. Medewerkers van Voedselbank Arnhem mocht tientallen kratten met voedsel meenemen ter waarde van duizenden euro’s.

Plus wordt door de fusering van Coöp en Plus meteen de derde servicesupermarkt van Nederland na Albert Heijn en Jumbo. In hetzelfde pand van de servicesupermarkt zit ook nog een slijterij, PostNL, DA Drogist en The Readshop. Er vallen in Rheden geen ontslagen, het complete personeel van Coöp gaat verder bij Plus.

Supermarkt Plus Rheden – Foto: Martin Slijper
Supermarkt Plus Rheden – Foto: Martin Slijper

Zie ook: Coop Rheden sluit de deuren

Zie ook: Supermarkt Coöp Rheden helpt Voedselbank na sluiting

Zie ook: De Coöp verdwijnt in Dieren, maar er komt een Action voor terug (Update)