Ondernemersvereniging organiseert ‘Volop Velp’ voor Velpenaren

Velp . Foto: Martin Slijper

– Ondernemersvereniging BIZ Centrum Velp, ook bekend onder de naam Veelzijdig Velp, organiseert op zondag 2 oktober voor de derde keer het event ’Volop Velp’. Het evenement is bedoeld als tegenhanger van de ’Velleper Donderdag’.

Tijdens ’Volop Velp’ kunnen alle groepen, stichtingen, scholen, verenigingen, clubs, muzikanten, dansers, kunstenaars en hobbyisten zich op deze zondagmiddag komen presenteren in het centrum van Velp.

Dit wordt aangevuld met livemuziek, straattheater, open winkels (tussen 12.00 en 17.00 uur), kramen van Centrum Velp winkeliers maar ook van commerciële partijen van buiten de gemeente Rheden. En Velpie, de mascotte van de ondernemersvereniging, trakteert bezoekers op gadgets.

Hoe het definitieve programma eruit gaat zien is eind september bekend. De organisatie heeft inmiddels 120 Velpse organisaties op de hoogte gebracht van ‘Volop’. Of ze allemaal interesse hebben zal op 2 oktober duidelijk worden.