Veiligere fietsoversteek op Ellecomsedijk

Fietsoversteek. Foto: Provincie Gelderland

– Provincie Gelderland voert momenteel werkzaamheden uit aan de Ellecomsedijk en de Doesburgsedijk tot aan Doesburg. Op de N317 komt o.a. een veiligere fietsoversteek ter hoogte van het Schoonoordpad. Daarom wordt de weg komende maandag afgesloten.

Fietsers kunnen straks per rijstrook oversteken en hebben de mogelijkheid om op de middengeleider te wachten om het overige deel van de rijbaan over te steken. Hierdoor wordt de oversteek voor fietsers veel veiliger.

Wegafsluiting 19/20 september

Om de fietsoversteek te maken moet de weg worden afgesloten. De werkzaamheden aan de Ellecomsedijk (tussen Doesburgsedijk tot aan Doesburg) vinden plaats in de nacht van maandag 19 september op dinsdag 20 september. En daarna nog een keer in de nacht van 17 op 18 oktober. De afsluitingen beginnen om 20.00 uur en duren tot 06.00 uur. Meer informatie over de werkzaamheden is hier te vinden.