Deze man steelt 7 fietscomputers in Dieren

Fietsendief. Foto: Mr. Pixabay

– Een fietsenwinkel aan de Semmelweisstraat in Dieren is 7 fietscomputers kwijt. Ze werden gestolen op 20 juli. En daarom is de politie nu op zoek naar de dader. Herkent u de man op de beelden?

De dief komt op woensdag 20 juli rond 11.00 uur de fietsenwinkel binnenlopen. Hij kijkt wat rond en stopt daarna de fietscomputers in zijn broekzakken. Daarna loopt hij rustig weer naar buiten.

De fietscomputers zijn van het merk Bosch, type Intuvia en kosten rond de 100 euro. De politie wil graag weten of deze fietscomputers online zijn aangeboden. Helaas beschikt de politie niet over de serienummers van de fietscomputers.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

De verdachte parkeerde die ochtend zijn auto voor de winkel. Mocht je de wagen herkennen in combinatie met de verdachte, waarschuw de politie dan.

Iets gehoord of gezien? Bel de gratis tiplijn van de politie (0800-6070) en geef je tip door. Wil je niet zeggen wie je bent, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer is 2022343231. Liever een tipformulier ingevuld? Klik dan hier.