Snelweg A50 drie weekenden gesloten

Files op de A50.  Foto: Archieffoto Omroep Gelderland

– Inwoners uit gemeente Rheden en Rozendaal, die gebruik maken van de A50, moeten komend weekend weer rekening houden met een omleiding. Rijkswaterstaat start met de laatste fase van het groot onderhoud aan de snelweg A50.

Vanaf het weekend van 23 september 2022 is een deel van de A50 drie achtereenvolgende weekenden afgesloten voor verkeer. Het verkeer moet rekening houden met forse hinder, omleidingen en extra reistijd van meer dan 30 minuten.

Rijkswaterstaat vervangt het asfalt op de A50. De snelweg is afgesloten tussen knooppunt Beekbergen en Waterberg in de richting van Arnhem. De afsluitingen gelden in de weekenden van 23-26 september, 30 september- 3 oktober en 7-10 oktober 2022, steeds van vrijdagavond 20.00 tot maandagochtend 05.00 uur.

Zie ook: Vernieuwde A50 eerder klaar, snelweg weer open