Geen feestelijke opening bij nieuwe Action

Action Dieren. Foto: Studio Rheden

– Action opent op zaterdag 1 oktober aan het Callunaplein 43 in Dieren een nieuw filiaal. Iets waar veel Dierenaren naar uitkijken. Toch wordt het niet groot gevierd zoals andere winkels vaak doen.

De winkel, waar eerder supermarkt Coöp was gevestigd wordt niet officieel geopend. Ook worden er geen lintjes doorgeknipt en er zijn geen ballonnen. De winkel met maar liefst 890 vierkante meter winkelvloeroppervlakte gaat om 09.00 open zonder feestelijkheden.

Action zoekt personeel

Het personeel is inmiddels ingewerkt in andere vestigingen in de buurt. Maar de nieuwe vestiging, waar 60 mensen gaan werken, is nog wel op zoek naar extra personeel. De Action zoekt nog een bedrijfsleider, een assistent bedrijfsleider, een vulploegleider, meerdere vulploegmedewerkers en meerdere winkelmedewerkers.

Action Dieren – Foto: Studio Rheden