AV Gelre start nieuwe hardloopcursus in Dieren

AV Gelre. Foto: AV Gelre

– “Dat ik na 8 weken 3 kilometer kon hardlopen. Ik geloofde er niets van. Maar het is me gelukt en wat een geweldig gevoel is dat.” Een mooier compliment kon AV Gelre niet krijgen van een deelneemster. Voor de atletiekvereniging een reden om opnieuw te starten met een ‘Start to Run hardloopcursus’ voor beginners.

Zaterdag 8 oktober om 11 uur start AV Gelre in Dieren weer met de ‘Start to Run’ hardloopcursus voor beginners. Met een uitgekiend programma en enthousiaste, professionele en ervaren begeleiders leren ze deelnemers op ontspannen wijze hardlopen.

Iedereen die interesse heeft kan zich elke zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur aansluiten bij de trainingen. Deze cursus organiseren ze samen met Yakult-Start to Run. Via de website kun je je inschrijven. Bovendien vind je daar extra informatie over het initiatief Start to Run van AV Gelre.