Lijkwagen geramd bij twee kop-staartbotsingen in Spankeren

Lijkwagen geramd. Foto: Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink

– Op de Zutphensestraatweg in Spankeren hebben dinsdagmiddag twee kop-staartbotsingen plaatsgevonden. De ongelukken gebeurden rond 14.30 uur praktisch tegelijkertijd op de tegenovergestelde weghelften. Bij één van de kop-staartbotsingen was ook een lijkwagen betrokken.

Door het eerste ongeluk schrok een andere automobilist zo erg op de andere weghelft waardoor daar ook twee auto’s op elkaar reden. In totaal waren er vier auto’s betrokken bij de twee ongelukken.

Hulpdiensten rukten daarom groots uit naar de N348 waar regelmatig ongelukken gebeuren. Volgens de correspondent ter plaatse zijn een moeder en dochter gewond geraakt en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of in de lijkwagen ook een lichaam werd vervoerd.

Door de twee kopstaartbotsingen was de weg volledig afgesloten voor verkeer.

Lijkwagen geramd – Foto: Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink