Segers, partijleider van de CU, komt belofte aan Rhedense Anne-José na

Segers. Foto: CU

– Gert-Jan Segers, fractievoorzitter van de ChristenUnie, geeft een lezing in de Grote Kerk in Velp over zijn boek: ‘De verloren zoon en het verhaal van Nederland’. De lezing is een initiatief van Anne-José van der Kolk, een jonge vrouw met Down Syndroom uit Rheden die politiek erg geïnteresseerd is.

Hij schreef een boek over het onbehagen en de polarisatie in Nederland. In zijn boek gaat hij op zoek naar hoop voor dit verdeelde land. Hij liet zich inspireren door het Bijbelse verhaal van de Verloren Zoon.

Het boek van Segers geeft een bijzondere dimensie aan een oud verhaal. Maar wat betekent het verhaal van de verloren zonen eigenlijk in deze tijd? Hoe kunnen we een gemeenschappelijk thuis vormen waarin mensen elkaar in alle verscheidenheid kennen en vasthouden? Segers neemt de lezer mee in zijn visie op de maatschappij.

De avond wordt op maandag 3 oktober om 20.00 uur gehouden in de Grote Kerk aan de Kerkstraat 32 in Velp en is gratis toegankelijk.