Opnieuw fietser aangereden op rotonde Arnhemsestraatweg

Fietser gewond na aanrijding op rotonde. Foto: Martin Slijper

– Zaterdagmiddag is opnieuw een fietser aangereden op het rotonde aan de Arnhemsestraatweg en de Nordlaan in Velp. Een automobilist zag een fietser op het rotonde niet aankomen en reed de fietser met volle vaart aan.

De fietser werd van de zijkant aangereden en viel met een harde klap op de grond. De man is daarna door de ambulancebroeders verzorgd en naar het ziekenhuis vervoerd. Mogelijk heeft de oudere man enkele botbreuken opgelopen. De fiets is zo beschadigd, dat er niet meer mee gereden kon worden.

Het is overigens niet de eerste keer dat dit gebeurt. Soms gebeurt er elke week wel iets op de kruising. Mogelijk komt dit omdat het rotonde onoverzichtelijk is. Er gebeurt te veel waardoor mensen niet alles waarnemen.

Glad wegdek

Ook is het fietspad op het rotonde met nat weer erg glad waardoor fietsers heel makkelijk onderuit gaan. Vaak zijn de verwondingen niet zo erg dat er geen politie bij komt.