Bijna 2200 euro opgehaald voor spierfonds

Bijna 2200 euro opgehaald. Foto: Prinses Beatrix Spierfonds

– Veel vrijwilligers van het Prinses Beatrix Spierfonds hebben van 11 tot en met 17 september 2022 weer gecollecteerd. In de gemeente Rheden is nu al 2164,64 euro opgehaald. Dat is 200 euro meer dan vorig jaar.

In heel Nederland hebben vrijwilligers weer hun best gedaan. Of ze de 1,5 miljoen euro van vorig jaar gaan overtreffen?

“De inzet van onze vrijwilligers is onmisbaar. De collectanten en gulle gevers maken mede mogelijk dat het Spierfonds komend jaar meer onderzoek naar spierziekten kan financieren. Iedereen bedankt voor de steun!”, aldus het Prinses Beatrix Spierfonds.

Net als in 2020 was de aanloop naar de collecteweek vanwege het coronavirus spannend. Veel vrijwilligers zijn met de collectebus op pad gegaan bij de Rhedense inwoners. Dit jaar had elke collectant een gepersonaliseerde QR-code op de collectebus, zodat iedereen zijn/haar digitale opbrengst kon inzien. De digitale collectebus blijft geopend tot het einde van het jaar op www.spierfonds.nl.