Rheden start met zesde ronde waardecheques Ik buurt mee!

Waardecheque Ik buurt mee!. Foto: Rheden

– Bij alle huishoudens van de gemeente Rheden valt op vrijdag 21 oktober voor de zesde keer de ‘Ik buurt mee!’ waardecheque van 7,50 euro op de mat. In maart van dit jaar was de laatste keer.

Ook deze ronde hoopt gemeente Rheden weer op veel en vooral mooie initiatieven die Rhedense buurten en wijken nog beter, leuker en mooier maken. En daarom heeft wethouder Dorus Klomberg besloten nog vier jaar door te gaan met “Ik buurt mee!”.

Omdat er geen coronamaatregelen zijn, kunnen er gewoon fysieke activiteiten en ontmoetingen plaatsvinden. De nieuwe ronde loopt van 21 oktober t/m 3 december 2022.

In deze zes weken kunnen inwoners de waardecheque direct doneren of activeren. Als de waardecheque is geactiveerd, blijft deze ook na 3 december geldig om aan een buurtinitiatief naar keuze te doneren. Wie zelf een initiatief wil starten kan zich ook aanmelden bij www.ikbuurtmee.nl.