Sport in Rheden organiseert nog een SportSafari voor kinderen in Rheden

Sport. Foto: Mr Gerhard Pixabay

– Sport in Rheden, onderdeel van de gemeente Rheden, organiseert op woensdag 26 oktober nog een SportSafari. Want sport verbindt en levert mooie vriendschappen op.

Deze zou oorspronkelijk plaatsvinden op 21 september. Maar door te weinig aanmeldingen kon de SportSafari in Rheden niet doorgaan. In Dieren ging het wel door.

Tijdens de Nationale Sportweek zetten sportaanbieders zichzelf op de kaart tijdens de SportSafari. Kinderen kunnen tijdens de SportSafari kennismaken met verschillende sporten.

“Een mooie kans om een nieuwe sport uit te zoeken”, vertelt Ronald ter Hoeven, wethouder sport gemeente Rheden.

”De afgelopen jaren hebben sportaanbieders alle zeilen bij moeten zetten want het is geen gemakkelijk tijd geweest met allerlei beperkingen. Maar bewegen is ontzettend belangrijk voor jong en oud. Door de SportSafari brengen de verenigingen sporten weer onder de aandacht. De sportverenigingen doen graag mee en zijn heel enthousiast. Om er een groots sportief evenement van te maken, roep ik iedereen op om mee te doen.”

In Rheden (Sportpark Zuidflank) kunnen kinderen deelnemen aan de SportSafari in de herfstvakantie op woensdag 26 oktober. Aanmelden kan op www.sportinrheden.nl.

Sport in Rheden – Foto: Martin Slijper