Peter en Marjolein Oversteegen van Veluwe Actief winnen Global Goals Award

Veluwe Actief wint Global Goals Award 2022. Foto: Rheden

– Peter en Marjolein Oversteegen, twee Rhedense ondernemers, hebben met hun bedrijf Veluwe Actief de Global Goal Award 2022 gewonnen. Veluwe Actief werkt met hun concept aan maar liefst acht van de zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen. Reden voor wethouder Paul Hofman om Veluwe Actief in het zonnetje te zetten.

“Ik vind het mooi dat we deze prijs hebben gewonnen”, zegt Peter Oversteegen. Het is een erkenning dat Veluwe Actief verder denkt dan het verhuren van fietsen en het organiseren van vrije tijdsactiviteiten.

“Het is een stuk waardering voor ons werk”. Peter en Marjolein Oversteegen kregen dit jaar ook al De Rhedenaar uitgereikt.

Deze sculptuur wordt toegekend aan diegene(n) die zich langdurig gemeentebreed inzetten voor de gemeente Rheden en veel betekenen voor de lokale gemeenschap. “Ongelooflijk wat dat teweeg brengt” zegt Peter. Wethouder Paul Hofman: ‘‘Jij laat met je bedrijf zien dat ondernemen heel goed samen gaat met het geven van aandacht aan mensen en natuur. Met jouw bedrijf dien je meerdere waarden en dat is precies waar de Global Goals over gaan.”