Wie herkent de dief op deze beelden?

Lentink Fietsen & Zo. Foto: Lentink Fietsen & Zo

– De dief die drie maanden geleden 7 fietscomputers heeft gestolen in een fietsenwinkel aan de Semmelweisstraat in Dieren is nog steeds niet gepakt. En daarom is de politie nog op zoek naar de dader. Herkent u de man op het filmpje?

De dief kwam op woensdag 20 juli rond 11.00 uur de fietsenwinkel binnenlopen. Hij kijkt wat rond en stopt daarna de fietscomputers in zijn broekzakken. Daarna loopt hij rustig weer naar buiten.

De fietscomputers zijn van het merk Bosch, type Intuvia en kosten rond de 100 euro. De politie wil graag weten of deze fietscomputers online zijn aangeboden. Helaas beschikt de politie niet over de serienummers van de fietscomputers.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

De verdachte parkeerde die ochtend zijn auto voor de winkel. Mocht iemand toch nog de wagen herkennen in combinatie met de verdachte, waarschuw dan de politie.

Iets gehoord of gezien? Bel de gratis tiplijn van de politie (0800-6070) en geef je tip door. Wil je niet zeggen wie je bent, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer is 2022343231. Liever een tipformulier ingevuld? Klik dan hier.