Tweedehands kledingbeurs in de inloopkast van Rheden

Buurthuis

– Een groep enthousiaste vrouwen uit Rheden organiseert in november een kledingbeurs voor jong en oud van maat XS tot 3XL. Daarvoor gaan op zaterdag 5 november van 09.30 uur tot 12:00 uur de deuren open van het dorpshuis aan het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden.

Iedereen met een groter maatje is daar welkom om te komen shoppen. Niet online bij Vinted maar in real life bij ‘De Inloopkast’. Volgens de initiatiefnemers ga je van de prijskaartjes glimlachen. Het is namelijk zeer goed betaalbaar. Betalen in het dorpshuis kan alleen contant.

Wie zelf nog (bijna) nieuwe kleding over heeft kan dat ook verkopen via ‘De Inloopkast’. Kleding wat niet terug hoeft naar zijn eigenaar wordt aan vluchtelingenwerk gedoneerd. Kijk voor meer informatie op Facebook.com.

Dorpshuis Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden – Foto: Martin Slijper