Politie zoekt getuigen en camerabeelden van plofkraak in Velp

Eerste verdachte van plofkraak aangehouden. Foto: Martin Slijper

– De plofkraak op juwelier Paul van Zeeland aan de Arnhemsestraatweg in Velp is op bewakingsbeelden vastgelegd. De plofkraak vond plaats omstreeks 04.00 uur bij de juwelier Paul van Zeeland in Velp. De politie is nog steeds dringend opzoek naar getuigen en camerabeelden rond dit tijdstip.

Woont u in de omgeving van Paul van Zeeland of woont u in de omgeving van de Velperweg en de Arnhemsestraatweg, dan verzoekt de politie iedereen om camerabeelden terug te kijken. Ziet u voertuigen, scooters, motoren of personen? Neem dan contact op met 0900-8844 en vermeld hierbij nummer 2022493857. Weet u meer en wilt u dit anoniem melden dan kan dit via 0800-7000.

Zie ook: Plofkraak bij juwelier in Velp, politie overloopt daders

Zie ook: Woede en verdriet na nieuwe profkraak op juwelier: ‘We hadden net verbouwd’

Zie ook: Plofkraak juwelier Paul van Zeeland in Velp op bewakingsbeelden